Σεμινάριο Υλοποίησης Στρατηγικής μέσω των Κρίσιμων Δεικτών  Επίδοσης
(Key Performance Indicators KPIs).
Δυναμικά στο προσκήνιο η Sardos Solutions μαζί με τις συνεργαζόμενες εταιρείες Maria Liperi Private Computer Inst. και G.M. Themistocleous Prop. Ltd οργανώνουν ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που θα σας ενθουσιάσει «Στρατηγική και Μετρήσεις». Γιατί συνδυασμένα τα δυο μπορούν και δημιουργούν νέες προοπτικές επιτυχιών.

Λόγω της ανάγκης ενεργούς εμπλοκής των συμμετεχόντων, για δικό τους όφελος, θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό θέσεων – 15 πρώτες συμμετοχές μόνο
Για όσους θα δηλώσουν συμμετοχή νωρίς μέχρι τις 20/9 θα προσφερθούν μειωμένα δικαιώματα – εξοικονομήστε 20%
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα περιορίζοντας στο ελάχιστο δυνατό τις αγγλικές ορολογίες. Θα δοθούν σημειώσεις και πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Ημερομηνία  & Ώρα
Τοποθεσία
Κόστος Σεμιναρίου

17 Οκτωβρίου 2017 (Τρίτη)          08:45-17:15
Ξενοδοχείο Hilton Λευκωσία
150€ + επιχορήγηση ΑΝΑΔ
+ Φ.Π.Α

 

 
Γιατί να συμμετάσχετε
Θα ανακαλύψετε τη δύναμη των μετρήσεων όταν συνδυάζονται με τη στρατηγική και δεν θα ξαναγυρίσετε ποτέ πίσω στο παλιό σας τρόπο διοίκησης.

Εξέχουσες προσωπικότητες του μάνατζμεντ διεθνώς όπως οι Kaplan, Norton and Jack Welch εφάρμοσαν την υπό αναφορά μεθοδολογία και όχι μόνο κέρδισαν φήμη αλλά και πλούτη.

Το σεμινάριο θα σας δώσει τις τεχνικές και τη μεθοδολογία αλλά και θα σας εμπνεύσει να επιδιώξετε να βρείτε το δικό σας δρόμο προς την αποτελεσματική εφαρμογή της στρατηγικής. Θα βγάλτε τη στρατηγική από τα ράφια και συρτάρια του γραφείου σας και θα τη βάλετε να δουλέψει για σας. Το πώς αποτελεί το αντικείμενο του σεμιναρίου.
Σκοπός του σεμιναρίου
Να αναδείξει τη μεθοδολογία υλοποίησης της στρατηγικής μέσω της Ισοσταθμισμένης Κάρτας Αποτελεσμάτων – ΙΚΑ (Balanced ScorCard) και των Κρίσιμων Δεικτών Επίδοσης – ΚΔΕ (Key Performance Indicators KPIs) στη βάση των οποίων θα επιλεγούν τα κρίσιμα έργα και θα γίνεται η παρακολούθηση κατανέμοντας τους στόχους σε όλα τα στρώματα της επιχείρησης.

Θα μάθετε:

(α) [...]